Nieuws

Deventer Stadsboer opent biologische winkel bij Fooddock 

Vier biologische stadsboeren openen vanaf 22 oktober een tijdelijke winkel bij Fooddock. De boeren verkopen biologische groenten, vlees en zuivel. Liefhebbers van lokaal biologisch eten kunnen nu ook hun boodschappen doen bij Fooddock en genieten van biologische gerechten. 

Onze passie voor puur en eerlijk eten past goed bij Fooddock’, aldus Stadsboer Rick Huis in ‘t Veld. ‘We maken het eenvoudig om echt goede ingrediënten te eten. Het is een stuk gemak wat we realiseren voor klanten, je biologische producten op een bijzondere plek in de buurt.’ Ook Frank Hulscher van Fooddock, is ontzettend blij. ‘We creëren hiermee iets unieks! Elke weekend, vanaf 22 oktober maakt een kok gerechten van de lokale ingrediënten. En om de opening te vieren organiseren we tour: een rondleiding op de boerderijen, met een proeverij bij de shop in Fooddock.’

 

Meer informatie en aanmelden voor de tour via www.fooddock.nl/stadsboeren. 

https://www.youtube.com/watch?v=zfEegiFCXwI

 

 
Keizersronde kaas in de verkoop

Na weken geduldig wachten is het dan zover, de Keizersronde kaas van Natuurderij Keizersrande is rijp en klaar voor de verkoop. Een heerlijke biologische kaas rechtstreeks van de uiterwaarden bij Deventer.

Vanaf nu te koop bij Keizersranden en Fooddock. Mis het het niet.